(Android/iOS) Fruit Funny Blocks: Αστεία μπλοκ φρούτων εξαπατά περισσότερα χρήματα
Feb 7, 2022 5:26:28 GMT -7
Post by glycisconseechar on Feb 7, 2022 5:26:28 GMT -7
------------------------------------------
▶▶▶▶ Fruit Funny Blocks: Αστεία μπλοκ φρούτων ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Fruit Funny Blocks: Αστεία μπλοκ φρούτων IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ εξαπατά περισσότερα χρήματα ▞▞▞
▞▞▞ Fruit Funny Blocks: Αστεία μπλοκ φρούτων 2022 version ▞▞▞
Αρέσει. Αυτό. Παιχνίδι
Πολυ καλ0
Είναι αναζωογονητικό
Fruit Funny Blocks: Bloque de fruta divertida Puzles wctb
Λίγες διαφημίσεις εκτός και αν θέλετε να παρακολουθήσετε νομίσματα ή ενισχυτικά. Στο επίπεδο 287 χωρίς προβλήματα. Χαριτωμένα γραφικά που είναι διαφορετικά από τα περισσότερα άλλα παιχνίδια Match. Το λατρεύω!
Δεν γίνεται πια λήψη
Αυτό το παιχνίδι είναι εντάξει, αλλά ο ήχος για τις κινήσεις είναι πολύ δυνατός και γίνεται πολύ ενοχλητικός μετά από λίγο και έπρεπε να τις απενεργοποιήσω, πράγμα που είναι κρίμα. ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟ.;
Fruit Funny Blocks: khối trái cây vui nhộn Câu đố yuh
Fruit Funny Blocks: Juokingas vaisių blokas Dėlionė hkc
Απολαμβάνω
Είναι καλό
Fruit Funny Blocks: Lustiger Obstblock Geduldsspiele nnn
Ωραίο και διασκεδαστικό παιχνίδι
Μου αρέσει πολύ, πραγματικά διασκεδαστικό
Πάει πολύς καιρός από τότε που έχω δώσει πέντε αστέρια σε ένα παιχνίδι. Βρήκατε έναν τρόπο να φέρετε με επιτυχία έσοδα από διαφημίσεις χωρίς να διαταράξετε το παιχνίδι. Τα ζώα είναι πολύ χαριτωμένα και τα ηχητικά εφέ τα κάνουν ακόμα πιο χαριτωμένα. Δεν υπάρχει συνεχής πίεση για αγορές και τα παζλ αλλάζουν τακτικά. Μέχρι στιγμής τα επίπεδα είναι σε απολαυστική δυσκολία. Αν είναι σημαντικό να κερδίσεις τρία αστέρια, τότε πρέπει να δουλέψεις σκληρότερα. Όπως ακριβώς θα έπρεπε να είναι. Δεν έχω κολλήσει ακόμα σε επίπεδο.
Αυτό είναι το καλύτερο παιχνίδι που έχω παίξει ποτέ, σας ευχαριστώ που φτιάξατε αυτό το παιχνίδι, μου αρέσει που μπορώ να το παίζω όλη μέρα ακούραστα, είναι τόσο ενδιαφέρον, εύκολο και διασκεδαστικό. Όλοι σε αυτόν τον κόσμο σας συμβουλεύω να κατεβάσετε αυτό το παιχνίδι και δεν θα το μετανιώσετε. Αν υπήρχε 💯⭐ θα τα έδινα όλα, συνεχίστε έτσι παιδιά. Σ'αγαπώ.
Καλό ενδιαφερόμενο.
Υπέροχο παιχνίδι, μακάρι να υπήρχε τρόπος πληρωμής για να αφαιρέσω διαφημίσεις.. με τρελαίνουν 👍
Διασκεδαστικός
Είναι ένα καλό παιχνίδι, αλλά για τους βαθμούς 1 έως 5 θα προτιμούσα να είναι λίγο δύσκολο, ευχαριστώ
Fruit Funny Blocks: Bloque de fruta divertida Puzles wctb
Ένα πολύ χαριτωμένο μου αρέσει πολύ πολύ αστείο appleaing γοητευτικό έχει την εμφάνιση έπεσε του moreo ενοχλεί πολύ καλό χρώμα ήχο σε αυτό ωραίο φόντο.
Accha πέρασε ο χρόνος
Είναι εντάξει
Απλώς μου αρέσει αυτό το παιχνίδι
Fruit Funny Blocks: Lustiger Obstblock Geduldsspiele nnn
Αυτό το παιχνίδι είναι πολύ ωραίο 👍😊😊😊😊😊😊😊😊 μπορείτε να προσθέσετε μια επιλογή reddem σε αυτό το παιχνίδι😇😇😇😇🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏 παρακαλώ
Τρόπος για χαριτωμένο
Εξαιρετικό παιχνίδι, μπορεί να προσαρμόσει τη δυσκολία, τα γραφικά είναι υπέροχα, οι διαφημίσεις ελάχιστες. Παντού φοβερό παιχνίδι.
Farm Heroes Saga Gündelik uzc
🙁:-(
Απολαυστικό παιχνίδι! Υπέροχα γραφικά! Ψέματα παιχνίδι πολλά! Η διαφήμιση δεν είναι κακή
Δροσερός
Μου αρέσει αυτό το παιχνίδι, το παίζω με ευτυχία και χαλαρώνω και απολαμβάνω τον ενθουσιασμό της γνώσης για διάφορα φρούτα και ζώα. Λατρεύω αυτό το παιχνίδι άσχημα💯🤩😄
Μου αρέσει το παιχνίδι αλλά οι διαφημίσεις
Παιδικό παιχνίδι
Έχει πολύ πλάκα. Χαριτωμένα ζωάκια , απίθανη μουσική που σε γυρνά στα παιδικά χρόνια κάτι που έχουμε ανάγκη όλοι κάποιες στιγμές .
Χαλαρωτικό, διασκεδαστικό και ευχάριστο.
Ουάου